CompanyComics

Hall of fame, for sale!

to english version naar dealersite
mail uw foto naar ons 
naar onze shop elk maand een actuele karikatuur nieuwtjes van karikatuur.nl onze winkel in Eindhoven uw vraag? ons antwoord! nog meer interessante websites
naar beginpagina
naar e-mail

Hoe bestel ik een karikatuur

Hoe bestel ik een karikatuur?

Open www.karikatuur.nl en ga naar karikatuurshop. Je kunt nu kiezen uit 4 types, bv alleen een portret, portret met lichaam, met ook nog een achtergrond of een heel uitgebreide karikatuur in aribrush stijl. Nadat je je keuze hebt gemaakt ga je naar verder. Nu kun je je keuze nog verfijnen, bv een portret met toevoeging of bij type 2 een extra hobby. Kies: aantal personen de lijst (of niet) levertijd en ga weer verder.

Op de volgende pagina kun je kiezen of je de karikatuur nog op een mok, A3 of A4 papier, canvas of één van de andere producten wil laten drukken.

Dan weer verder en hier kun je per persoon één foto uploaden, informatie over de persoon ingeven en vervolgens klik je op voeg toe.

Controleer of de foto goed is en bevestig dit. Nu kom je op de betaalpagina.(paypal of ideal)

Als je alles hebt doorlopen moet je tenslotte nog een keer de opdracht bevestigen. Hierna ontvang je een email met de bestelgegevens. Mocht je ons nog extra foto's of andere informatie willen doorgeven doe dit dan door deze email te beantwoorden. Zo blijft de correspondentie gekoppeld aan je bestelling

Wat gebeurt er in de studio?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst controleren we de foto's. Let er bv op dat de kleur van de ogen en haren duidelijk te zien zijn. Mochten we twijfelen, dan vragen we je een nieuwe foto te sturen.

Dan wordt er getekend!!Afhankelijk van de opdracht een tijdrovende klus, of soms ook echt een sneltekening!!!

De karikatuur is klaar en nu??

Als de karikatuur klaar is, wordt hij gemaild naar het opgegeven email-adres.Daarna wordt gekeken of de tekening nog ingelijst moet worden, of dat er een mok, T-shirt, print, slippers, canvas of één van de vele andere producten gemaakt moet worden.

Dit doen we in eigen studio. De mokken gaan in het mokkenoventje, de T-shirts en andere zaken onder de pers.


En dan nog even verzenden

Als de producten zijn geprint of ingelijst, worden ze verpakt en voorzien van het adres dat U hebt opgegeven. 
Het is belangrijk om een volledig adres door te geven en liefst ook geen postbus. We werken samen met post.nl maar ook met een koeriersservice in de buurt.

Overige informatie