Harold Hugenholtz (26-09-1963)

Harold Hugenholtz is de eigenaar en eerste tekenaar bij karikatuur.nl

Als eerste in Nederland is hij begonnen met het digitaal tekenen van karikaturen op evenementen en met succes. Je krijgt een printje en kunt ze gratis downloaden, maar ook op een schort, mok of ander product kunnen ze ter plekke geprint worden! Uniek in Europa..

Natuurlijk tekent hij ook nog op papier of bierviltjes.

Voor de optredens zijn er ook meerdere artiesten te boeken.

Geoefende karikaturisten, die veel ervaring hebben, hebben zich aangesloten bij het team van Karikatuur.nl. Daarom kunnen we garant staan voor een professioneel optreden van hoog niveau bij elke boeking.Sandor Paulus(19-09-1975, Halle, BRD) 

Sandor is in 1999 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost te Breda, met als studierichting: Autonoom; Grafische Kunsten en Tekenen.

Sandor is al 30 jaar actief als live-karikaturist. Werkzaam als sneltekenaar en portretartiest onder de naam De Karikaturist, inzetbaar op allerlei evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, particuliere feesten, bruiloften en beurzen. Erg populair is het tekenen op bierviltjes; op dit formaat tekent Sandor gemiddeld 20 personen per uur en loopt hij tussen het publiek door. Tekenen op A3, A4 of op A5-formaat is uiteraard ook mogelijk. Naast het traditionele tekenen op papier, tekent Sandor ook digitaal.